Natalia er den mest autentiske og respektfulde terapeut jeg har mødt

[av_heading tag=’h3′ padding=’14’ heading=’Natalias ærlighed har inspireret og hjulpet mig til at turde være den jeg er. Hun har været forgangskvinde for at vise mig, at selvom man (som Natalia er) er topprofessionel, kan man stadig lave fejl, gå på mønster etc’ color=” style=’blockquote classic-quote’ custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_textblock size=’16’ font_color=” color=”]

Jeg har de seneste 2 år gået i terapi ved Natalia og aldrig før har jeg mødt et menneske med så stor rummelighed, indlevelse og kærlighed til alt levende. Natalia er hel unik som menneske og terapeut. Hun formår på den aller fineste måde at kombinere alvor, indsigt og læring med tryghed, kærlighed og fed humor.

What you see is what you get! Natalia er den mest autentiske og respektfulde terapeut jeg har mødt. Hun er fagligt overlegen og deler hellere end gerne ud af sin enorme viden. Det har betydet for mig, at hver terapi har været effektiv, indsigtsrig og transformerende.

Natalia er til kæmpe inspiration for mig, både som menneske og terapeut. Hendes helt unikke evne til at ”bare være” med godt og ondt og finde det bedste/den største læring frem i enhver udfordring. Det har jeg lært enormt meget af. Samtidig med, at jeg altid har følt mig respekteret af Natalia. Uanset hvilken uhensigtsmæssige adfærd, altoverskyggende mønster etc. jeg er kommet i terapi med, har Natalia altid mødt mig med respekt og ufordømmenhed. Det har boostet mit selvværd og selvkærlighed enormt.

Natalias ærlighed har inspireret og hjulpet mig til at turde være den jeg er. Hun har været forgangskvinde for at vise mig, at selvom man (som Natalia er) er topprofessionel, kan man stadig lave fejl, gå på mønster etc. Og det at hun tør blotte sine ”fejl” og mangler har gjort, at jeg også tør være med mine skygger og delpersonligheder. Det har hjulpet mig til at være ærlig omkring emner, jeg førhen skjulte og var flov over.

I en terapi session er Natalia med mig hele vejen. Hun støtter og guider og hjælper mig på meget kærlig vis til større indsigt og forståelse af min aktuelle udfordring. På Natalias nænsomme måde og med hendes blide væsen føler jeg mig altid tryg og åben for at gå dybere med mig selv. Jeg er vild med Natalias tranceinducerende stemme og dybe vejrtrækning og bliver i hver terapi hurtigt forbundet med min underbevidsthed, hvorfra jeg får de mest dyrebare indsigter om mig selv og mit samspil med verden.

Jeg medgiver mine allervarmeste anbefalinger til Natalia som psykoterapeut.

[/av_textblock]

[av_contact email=’psykoterapeut@natalia.dk’ title=’Du er hjertelig velkommen til at sende en mail til Natalia ‘ button=’Send’ on_send=” sent=’Din mail er nu sendt og du vil høre fra min inden for to hverdage. Kærlig hilsen Natalia ‘ link=’manually,http://’ subject=” autorespond=” captcha=” form_align=” color=”]
[av_contact_field label=’Navn’ type=’text’ check=’is_empty’ options=” multi_select=” width=”][/av_contact_field]
[av_contact_field label=’E-Mail’ type=’text’ check=’is_email’ options=” multi_select=” width=”][/av_contact_field]
[av_contact_field label=’Emne’ type=’text’ check=’is_empty’ options=” multi_select=” width=”][/av_contact_field]
[av_contact_field label=’Meddelelse’ type=’textarea’ check=’is_empty’ options=” multi_select=” width=”][/av_contact_field]
[/av_contact]