Bliv certificeret i samspilsanalyse metode

[av_slideshow_full size=’featured’ stretch=” animation=’slide’ autoplay=’false’ interval=’5′ control_layout=’av-control-default’ src=” attachment=” attachment_size=” position=’top left’ repeat=’no-repeat’ attach=’scroll’]
[av_slide_full id=’852′ slide_type=” video=’http://’ mobile_image=” video_format=” video_ratio=’16:9′ video_controls=” video_mute=” video_loop=” video_autoplay=” title=” custom_title_size=” custom_content_size=” caption_pos=’caption_bottom’ link_apply=” link=” link_target=” button_label=’Click me’ button_color=’light’ link1=” link_target1=” button_label2=’Click me’ button_color2=’light’ link2=” link_target2=” font_color=” custom_title=” custom_content=” overlay_enable=” overlay_opacity=’0.5′ overlay_color=” overlay_pattern=” overlay_custom_pattern=”][/av_slide_full]

[/av_slideshow_full]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Bliv certificeret i samspilsanalyse metode. Som noget helt nyt, har du nu muligheden for at blive certificeret i samspilsanalyse metoden.’ color=” style=’blockquote classic-quote’ custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

Viste du at – du kan sammensætte din betaling som du selv ønsker det ?

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Samspilsanalyse
Er en ressourcefokuseret psykoterapeutisk metode, der arbejder med at skabe afklaring, indsigt og udvikling omkring klientens samspilsmønstre og mestringsstrategier.
Det gøres gennem en visuelt afdækningsmodel, der skaber et ”fælles tredje”, som kan inddrages løbende i det terapeutiske udviklingsarbejde. Samspilsanalyse er dermed mere end blot en analyse, idet metoden også har et forandringsskabende aspekt.

Vores evne til at indgå i sociale samspil er farvet af de mønstre, vi tidligere har indgået i.
Dette gælder først og fremmest tilknytningen til vores forældre eller primære omsorgspersoner, men også tidligere kærester og ægtefæller kan have en stor betydning for vores måde at indgå i samspil med os selv og vore medmennesker.

Gennem mine 14 år som psykoterapeut har jeg været optaget af at arbejde med samspilsmønstre og mestringsstrategier.
I 2008 tog jeg fat i udvikling og afprøvning af samspilsanalyse metoden i mit psykoterapeutisk arbejde såvel privat som i kommunal regi.

Modellen er teoretisk forankret i den eksistentielle-humanistiske psykologi, den systemiske teori, tilknytningsteorier og bygger primært på systemisk narrativ principper.
Kurset henvender sig til terapeuter, psykologer og psykoterapeuter.

Sådan er kurset sammensat:
Det har stor betydning for mig, at du oplever, at du har fået integreret metoden, og at du føler dig klædt på til at kunne anvende samspilsanalyse metoden. Derfor er der indlagt en integrationsperiode og Skype-supervision. Centralt for et godt læringsmiljø er fordybelse, nærvær og et balanceret fundament. Derfor vil der være guidet meditationer til at understøtte denne proces. Der vil være en underviser assistent tilstede, som vil støtte og løfte dig. 
Der vil kun være 16 pladser på dette kursus. Derfor er kurset sammensat på følgende måde:
To kursusdage. Undervisningen veksler mellem teori og øvelse.
Integrationsperioden
I denne periode arbejder du med samspilsanalyse metoden i mindst 4 terapier. 
Her får du en Skype-supervision med mig. Denne kan anvendes under integrationsperioden eller efter. Når du har afsluttet integrationsperioden og kan anvende metoden, bliver du certificeret i samspilsanalyse metoden og modtager dit certifikat. Denne periode kan strækkes op til et halvt år.

Dato for kurset:
Lørdag den 17.06 kl. 10.00 – 16.30.
Søndag den 18.06 kl. 10.00 – 16.30.

Kursuspris:

Introduktions pris 7200 kr. inkl. moms.
Depositum på 500 kr. ved tilmelding. 
Det resterende beløb betales senest 1. maj 2017.

Sammen sæt din betaling, som du selv ønsker det. De 7200 kr. skal blot være indbetalt senest 1.maj 2017
Ønskes anden betalings aftale, er du meget velkommen til at ringe til mig, så finder vi en af aftale som passer dig.

Praktisk:
Underviser assistent: Psykoteraput Bethina Vangsted
Der vil være kaffe, the og frugt hele dagen.
Kurset afholdes i Aarhus.
Kursusmateriale gives ved ankomst.
I maj vil du modtage information om lokation og det praktiske.

Har du lyst til at få en snak omkring, hvad samspilsanalyse metoden kan, og hvordan kursusdagene forløber, er du meget velkommen til at ringe til mig. 
Du har også mulighed for at sende mig en mail.
Jeg træffes på telefonnummer: 60 15 11 78

[/av_textblock]

[av_testimonials style=’grid’ columns=’2′ interval=’5′ font_color=” custom_title=” custom_content=”]
[av_testimonial_single src=’847′ name=” subtitle=” link=’http://’ linktext=”]

Metoden gir klienten et bredt overblik og indsigt samt bevidsthed om sin adfærd og mønstre. Klienten får en naturlig forståelse for, hvordan mønstrene hænger sammen familiemedlemmer imellem og især forståelsen for egen adfærd deraf.
 
Mine klienter melder tilbage, at det har givet dem aha og indsigter de aldrig før har haft. Alene det gode overblik metoden giver gennem de første sessioner virker som mange timers terapi. Som terapeut har jeg fået, et redskab til hurtigt og gennemskueligt, at danne et overblik over hvilke mønstre der er sammenkædet og heraf hvilke der er vigtige til det vider terapeutiske arbejde.
 
Jeg har ikke tidligere mødt en underviser med så høj faglighed som Natalia. Hun er seriøs og har dedikeret sig til, at stå for den bedste læring og forståelse af hvad sindet er for en størrelse.
 
Jeg arbejder med metoden helt eller delvis i enhver terapi, fordi overblikket gennem metoden er fundamental for, at nå rigtig gode resultater med mine klienter. For mig er bevidstheden noget af det vigtigste vi kan give vores klienter og det får de i høj grad gennem denne metode.
 
Med venlig hilsen
Sofie Cronegaard
Psykoterapeut og coach

[/av_testimonial_single]
[/av_testimonials]

[av_contact email=’psykoterapeut@natalia.dk’ title=’Du er hjertelig velkommen til at sende mig en mail’ button=’Send’ on_send=” sent=’Din besked er nu sendt. Du høre fram mig inden for to hverdage. Kærlig hilsen Natalia ‘ link=’manually,http://’ subject=” autorespond=” captcha=” form_align=” color=”]
[av_contact_field label=’Navn’ type=’text’ check=’is_empty’ options=” multi_select=” width=”][/av_contact_field]
[av_contact_field label=’E-Mail’ type=’text’ check=’is_email’ options=” multi_select=” width=”][/av_contact_field]
[av_contact_field label=’Emne’ type=’text’ check=’is_empty’ options=” multi_select=” width=”][/av_contact_field]
[av_contact_field label=’Meddelelse’ type=’textarea’ check=’is_empty’ options=” multi_select=” width=”][/av_contact_field]
[/av_contact]