Mortens MBSR mindfulness forløb

[av_slideshow_full size=’featured’ stretch=” animation=’slide’ autoplay=’false’ interval=’5′ control_layout=’av-control-default’ src=” attachment=” attachment_size=” position=’top left’ repeat=’no-repeat’ attach=’scroll’]
[av_slide_full id=’956′][/av_slide_full]
[/av_slideshow_full]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Mindfullnes er en måde at være bevidst nærværende med sig selv og sine omgivelser’ color=’custom-color-heading’ style=’blockquote classic-quote’ custom_font=’#286eaf’ size=’30’ subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Du har nu muligheden for at være med på Mortens MBSR mindfullnes forløb. Morten har med sine 16 åres meditations erfaring, et  unikt og solidt fundament til at samarbejdet med dig.
Læs Mortens fine tilbud her:

Opstart d.22 februar kl. 18.45 tilbyder jeg som en del af min 2 årige MBSR (mindfullnes based stress reduction) uddannelse, et 6 ugers guided mindfullnes forløb. Det er et reduceret forløb af de normale 8 ugers MBSR, men er det samme indhold bare i mindre format.

Kurset løber over seks uger, en aften om ugen og giver et fuldt indblik i hvad mindfulness er og hvordan det praktiseres. Da mindfullnes er en måde at være bevidst nærværende med sig selv og sine omgivelser, ligger der en indsats i at prøve det af.

Hver aften består af 5 kvarter (1t og 15 min) af guidede meditationer, fælles udforskning af oplevelserne, små øvelser og baggrundsviden. Det foregår i varme og trygge omgivelser.

Der er også, som ryggraden i kurset en forventning om at deltageren laver en slags hjemmearbejde, som består af forskellige mindfullnes meditationer i ca 45 min om dagen.
Det er det som giver dig muligheden i, at få en oplevelse af forløbet, af dig selv, og indsigt i en ny måde at finde tilbage i din balance..
Det er selvfølgelig aldrig forventet at man overskrider sine grænser og man er med på de vilkår som er muligt for en, men motivationen er vigtig og nysgerrighed er drivkraften.

Da det bliver mit første kursus og en øvelse for mig i at undervise som en del af uddannelsen, er det vigtigt at deltagerne ved, at det er en del af mit uddannelses forløb. Hvilket kan betyde at der kunne være nogle små ujævnheder.

Om MBSR
MBSR har udspring i de buddhistiske meditations traditioner og er en vestlig evidens baseret retning og gyldig praksis, som har vundet indpas i det etableret behandlings system i vesten og vigtigst, er en vej til dybere selvindsigt og nærvær.

Min erfaringsvej:
Siden jeg som 19 åriget mødte buddhismen, har meditation været min røde tråd. De sidste 16 år har bragt mig til at bo 6 år i et tibetansk buddhistisk kloster i frankrig, flere retreats og studieophold rundt om i verden og nu min 2 åriget MBSR uddannelse her i Danmark.
Så selvom det praktiske i forløbet kan have nogle små ujævnheder, er der masser af meditations erfaring som roligt og varmt kan holde din vej igennem de seks uger.

Håber at høre fra mange interesseret og få en snak med dig før start.

Rammen for MBSR kurset

Der er desværre kun plads til 8 deltager på det første kursus, men det bliver ikke det sidste, så skriv endelig.
Prisen er 900 kr for forløbet, incl undervisnings materiale og lydfiler af guidede meditationer. Hvilket svare til 6 gange af 150 kr alt incl.   The følger med selvfølgelig…

Tilmelding
Tilmeldingsfrist er 10 februar ved tilmelding betales 200 kr  og de resterende 700 kr ved kursus start.

Sted:
Jeg har booke Life Academy fine lokaler på Norddigesvej 2, 8240 Risskov

Det er med varme og taknemmelighed jeg skriver og føler virkeligt det er en speciel mulighed for begge parter, glæder mig meget.
Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til mig og høre nærmer om forløbet

Kærlig hilsen
Morten Hoffmeyer

Telefonnummer:  28516146

Udtalelser:  
[/av_textblock]

[av_testimonials style=’grid’ columns=’2′ interval=’5′ font_color=” custom_title=” custom_content=”]
[av_testimonial_single src=’852′ name=’Natalia ‘ subtitle=” link=’http://’ linktext=”]
Morten er en yderst empatisk og nærværende formidler, som møder dig, lige der, hvor du er. Morten har med sine mere end 15 års meditationserfaring en solid erfaringsbaseret praksis at trække på. Der er noget helt særligt, over Mortens ydmyghed og nærvær. Det har derfor været helt naturligt at jeg gennem det sidste år, har samarbejdet med Morten både i forløb med klienter og faglige netværk. Klienter, såvel som psykoterapeutiske kollegaer, oplever Morten som en vis, passioneret og inspirerende underviser, med et udsøgt åbenhjertigt og nærværende sind.
Mine klinter fortæller ydermere at man hos Morten kan føle sig tryg, fordi de føler sig forstået og set.
[/av_testimonial_single]
[/av_testimonials]

[av_testimonials style=’grid’ columns=’2′ interval=’5′ font_color=” custom_title=” custom_content=”]
[av_testimonial_single src=’965′ name=’Kristina Hvid Schiemann’ subtitle=” link=’http://’ linktext=”]
Jeg ville ønske jeg var i DK, så jeg kunne deltage i Mortens forløb.
Jeg sender hermed min varmeste anbefaling. Med garanti vil det skabe personlig udvikling og øget selvindsigt at deltage i Mortens nærværende sessions.
Med Mortens tilstedeværelse hvadenten det er i telefonen eller i person føler je6g mig forstået, respekteret og værdsat. Han har en helt unik evne til at videregive livsenergi og kan formå at filosofere over dilemaer, ideologier etc. på en måde hvor man selv mange gange når frem til “svaret/løsningen”. Samtalen og processen er forløsende og jeg har på intet tidspunkt følt mig dømt eller set ned på tværtimod, han formår virkelig at vande en vissen blomst og give mulighed for at blomstre på ny, ved at se det små og detaljen og ved at man herefter selv igennem samtalen bliver opmærksom og begynder at sætte fokus herpå. Jeg kunne skrive side op og side ned over min taknemmelighed for denne mands passion og omtanke for andre mennesker, men jeg synes I selv skal opleve det. Gør noget godt for dig selv og du er i de tryggeste hænder.
[/av_testimonial_single]
[/av_testimonials]

[av_contact email=’momohoff3@gmail.com’ title=” button=’Send’ on_send=” sent=’Din mail er nu sendt. Du vil høre fra mig inden for 3 arbejdes dag. Kærlig hilsen Morten’ link=’manually,http://’ subject=” autorespond=” captcha=” form_align=” color=”]
[av_contact_field label=’Navn’ type=’text’ check=’is_empty’ options=” multi_select=” width=”][/av_contact_field]
[av_contact_field label=’E-Mail’ type=’text’ check=’is_email’ options=” multi_select=” width=”][/av_contact_field]
[av_contact_field label=’Emne’ type=’text’ check=’is_empty’ options=” multi_select=” width=”][/av_contact_field]
[av_contact_field label=’Meddelelse’ type=’textarea’ check=’is_empty’ options=” multi_select=” width=”][/av_contact_field]
[/av_contact]