Uanset hvilken rolle Natalia har, så møder hun mig med hjertevarme og nærvær.

[av_slideshow_full size=’featured’ stretch=” animation=’slide’ autoplay=’false’ interval=’5′ control_layout=’av-control-default’ src=” attachment=” attachment_size=” position=’top left’ repeat=’no-repeat’ attach=’scroll’]
[av_slide_full id=’865′][/av_slide_full]
[/av_slideshow_full]

[av_heading tag=’h3′ padding=’32’ heading=’Uanset hvilken rolle Natalia har, så møder hun mig med hjertevarme og nærvær.’ color=” style=’blockquote classic-quote’ custom_font=” size=’30’ subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
SONY DSC

Det har været en kæmpe fornøjelse og meget lærerigt at opleve Natalia både som terapeut, som underviser og som supervisor.

Uanset hvilken rolle Natalia har, så møder hun mig med hjertevarme og nærvær. Og samtidig formår Natalia altid at skabe en let stemning, hvor hun deler ud af hendes meget høje faglighed blandet smukt med hendes smittende glæde og lattermildhed.

Som terapeut møder Natalia mig lige der, hvor jeg er. Hun skaber et trygt rum fyldt af tillid og kærlighed – et rum, hvor jeg finder modet til at se indad. Natalia evner på bedste vis at stille skarpt på det jeg kommer med, folde det ud og skabe indsigt og forløsning.

Både som underviser og som supervisor er Natalia utrolig skarp.. Hun skaber en ramme hvor fagligheden er i højsødet og hvor hun formidler teoretiske perspektiver og begreber på en måde så jeg føler mig set og rummet, som den jeg er. Natalia er målrettet og meget formålsbevidst i forhold til, at jeg får bygget et solidt og helt grundlæggende teoretisk fundament som psykoterapeut.

Særligt i de individuelle supervisioner, som jeg har haft med Natalia har jeg udviklet mig som menneske og fagperson. Hun evner at skubbe blidt til mig lige præcis på de rette steder og lige præcis på de rette tidspunkter. Natalia konfronterer mig med det jeg ubevidst forsvarer mig imod og jeg bliver hver gang inspireret til at dykke dybere ned i nogle opmærksomheds-punkter – nye som velkendte. Og hun er der altid til at støtte i den videre proces. Natalia løfter mig hele tiden til det næste niveau på hendes helt unikke og kærlige måde.

Tak Natalia. Du er en kæmpe inspirationskilde for mig og jeg er dybt taknemmelig for al den læring du har givet mig, for alle udfordringerne og for de mange gode grin. Af hjertet TAK!
[/av_textblock]